Thursday, November 10, 2011

makan-makan di luar dengan family


since hubs cuti seminggu utk raya haji ni, so banyak lah masa spend time dengan family i, ikut turn babe. hehe. so banyaklah i amik gambar macam-macam dan merata-rata, so here's antara koleksi gambar makan-makan.

time makan dekat muadzam shah otw ke rumah adik i. my dad walaupun garang tapi kelakar. ni my dad buat gaya iklan oligo. bahaha.


berempat time ni, so empat le menu ye. 


 ni pulak makan-makan kat kuantan. itu adik lelaki saya. =)





 ini pulak gambar minum petang semalam kat muadzam shah, pahang. sedap kemain. kuih sedap, pisang goreng sedap. semua sedap. yummeh. ibu siap cakap pasni boleh singgah situ selalu. sebelum balik my dad sempat puji bro yg tukang goreng pisang tu, sedap. senyum lebar that bro. hehe.


 babai for now. :)

2 comments:

cha said...

haha comel je ayah u. yummy sedapnyaaa.

Tina Othman said...

penuh dgn acara makan2 ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...