Thursday, November 3, 2011

of McD and last night


last weekend i dgn hubs pergi makan mcD. rasenye dah berkurun sgt tak makan situ, kalau ye pun mkn ice cream nye aje.

 main reason sbb nak makan ayam goreng ni. pergh, pedas dan sedap giler. setahun dah kot tak merasa. 



 big mac juge. lepas makan rasa nak pengsan kekenyangan melampau. hehe. yang best nye kat mcD rawang ni boleh refill air, sesukahati nak refill, ambil satu air pastu refill jela kan. i think tak semua mcd boleh refill.

dan malam tadi, kawan hubs dtg rumah. kawan lama yg dah berkurun tak jumpe. ehem. datang sebab ada hal penting. so, i hidang ni kat diorg. pas hidang i terus naik, tak tunjuk muke kat tetamu pun, maklumlah tetamu dua-dua lelaki. baik i tengok citer soffiya kat atas. hehe.


bihun putih dan bubur jagung. kenyang uols. 

citer soffiya next week habis. suke i. semalam pun fiona dah kantoi. i harap kantoi jugak la yg die yg gugurkan soffiya tu. over uols, padahal drama tv je kot. hehe. =)

3 comments:

Tina Othman said...

alamak, teringin pulak nak makan ayam goreng mekdi tu

SYANI said...

Baru tahu kat McD Rawang boleh refill air..

SYANI said...

Baru tahu kat McD Rawang boleh refill air..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...