Tuesday, November 1, 2011

online shopping: baby & mummy shop


harini i nak share satu blogshop yang best utk ibu-ibu dan bakal ibu atau kakak2 sekalipun. kak yana ni baru jugak start buat online bisnes ni jual barang2 baby yang cute-cute belaka. sesuai la utk ibu2 yg busy atau susah nak cari kedai jual barang baby yang cute2 macam ni. kdang2 org yg tinggal agak jauh dari bandar pun susah nak dpt benda macam ni, so order la ye, mudah saje.

antara barang baby yang ada;



boleh contact diana kalau ada apa2 nak tanya: shahdiana02@yahoo.com
 
blogshop ni masih simple sebab baru, jom tengok2 http://syakirahusna.blogspot.com/ 

2 comments:

Tina Othman said...

cukup alah dgn baju2 baby kat online ni hehe, mesti nak beli

sarah mohamad said...

comey2 nya semuaaaa! *nak ada baby jugakkkkk* hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...