Friday, December 2, 2011

kenduri kahwin @ batu caves


rasa macam berkurun tak update blog. kesian blog. tapi twitter i sentiasa active yo. yg follow twitter sy tahulah. ni baru nak update balik blog ni. 

hari tu pergi wedding colleague hubs kat area batu caves. abis wedding ingat nak pergi tgk dewa murugan yg warna emas tu, tapi kemain terik panas, terus cancel. 

gambar tak amik banyak pun, majlis ni pun simple, sebab diorang buat nikah gantung so masa ni baru majlis, inipun majlis belah lelaki, mmg simple jela kan. 






otw balik, terasa panas lalu nak makan cendol. singgahla tapau cendol tepi jalan. satu tawar, satu manis celdolnye. mule-mule i amik yg tawar, pastu tukar amik yg manis. sian hubs. hehehe


ok bye. =)

2 comments:

Tina Othman said...

musim org kawin skrg ni kan

Pocket said...

sampai ker nama dewa tu pun kamu tahu.. haahaha, pocket sungguh tak pernah gi batucaves :D

cendol?
pocket kekadang terasa terganggu ngan santanmentah so...
tak semua tpt cendol pocket leh makan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...