Tuesday, December 6, 2011

makan-makan @ Nando's


last weekend kami jalan2 cuci mata. actually dah berapa kali nak tengok wayang, tapi takde movie yg sesuai. nak tengok breaking dawn, tapi org kata byk deleted scenes, tu yg cancel. amboi, deleted scenes pun ko nak tengok eh. hehe. bukan ape, tak best la byk scenes potong, baik tak payah tgk wayang kan. so kite tunggu dvd keluar ye.

anyway, kami makan kat nando's aritu. first time uols. hubs 2nd time, i je first time. kakak i dari dulu asyik cakap sedap nando's ni. tu yg try. 



 nice deco.

 premium orange juice & ice lemon tea

 sauces. cute kan? tapi semua sos die masam dan tak manis langsung. kalau ada sos cili mmg lagi mengancam dan feel i makan ayam tu. 

 1/4 chicken dgn 2 sidelines

 extra hot bebeh. tapi takdelah hot mana bg i. 

 ni hubs punye, 1/4 chicken with rice. ayam kat nandos ni kirenye sedap la. i like. 


 licin uols.

hubs hadiahkan saya ini, sempena menjadi isteri/bibik/bestfriend yang kuat bebel, garang, manja, sweet, penyayang, rajin, pendengar masalah yg baik sepanjang 2011. hehe. mekasih sayang. love u too lah!

=)

1 comment:

SYANI said...

Sedap ye Nando's ni... Nanti nak heret hubby pegi try sekali la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...