Tuesday, December 13, 2011

nasi lemak daun pisang


jarang update blog. seriously, mmg busy sekarang. tak tipu punye. 

last week, hubs kata teringin makan nasi lemak daun pisang. so ahad tu i buat. daun pisang beli kat pasar malam, rm1, hehehe. kalau ibu baca ni, confirm die kata sayang duit, sbb kat kg, tak usik pun. berlambak aje daun. buat 4 bungkus, 2 makan kat umah, lagi 2 tapau makan kat kolam air panas sambil lepak2 baca paper. 


 hubs cakap nasi lemak saya buat adalah terbaek. bangga. :)


kolam air panas ni dah jadi tempat rutin kami. selalu je pergi, kata dekat kan. hehe. 


ok lah, nanti2 sy update lagi. bye for now.

5 comments:

iza said...

Assalam...
Daun pisang kena beli ek? hahaha...itu la bila dah duduk kat bandar kan..

Kalau kat kg, terbiar je..

Pocket said...

woh!
nasik lemak sndiri buat sndiri makan pung ngan daun pisang bagai?

kamu memang pulun,
memang patutlah sang hubby kata terbaik :D

Kamsiah said...

mmg sedap nasi lemak berbungkus daun pisang,bungkus time panas2 lagi...aroma dia...fuyooo..

Cik CT said...

Bw kt sini.kolam air panas ni dkt mane ye?

aaina said...

salam..intan..leh x nk minta resepi nasi lemak awk? nmpak terlalu sedap..terutama sambalnya..teringin sgt..pls...
kalau bleh, tolong emel pada saya leh? huhu..saya xde blog..neo07phoenix@gmail.com..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...