Thursday, January 26, 2012

cuti CNY 2012


hai blog. lama tak update, baru balik dari kelate selasa tu.so ini antara gambar2 masa kat kelate tu. sikit je pun. hehe.

 breakfast kat genting sempah, ni masa otw balik kelantan.

 mak mertua hidang laksam. tak sah balik kelate tak makan ni. tak lah suke sgt, tp boleh terima jugak sbb ada sambal tu. hehe.

 pulut pagi namanya, kata mil.


 ke tesco shopping kain. shopping la sgt, beli 2 pasang je pun. satu utk mil, satu utk my mom. i beralah, tak beli ape pun. takpe, kat jln tar nun lagi melambak. haha.



 mi celup yg tak best langsung. hanyir bakso die tu. 

 ni otw balik kl. singgah lunch.

 serabainye saya. o_O

unexpectedly, jln clear sgt sampai la ke kl. cepat je sampai.. weeee. 


ok, bye for now!

2 comments:

shahdiana said...

muka cam baru bangun je tu...:D
sehati sejiwa minum air sama kaler

cha said...

i klau nk pg kelantan kene bwk cili api pg mane2 haha sbb kembang tekak mkn manis2 :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...