Wednesday, January 18, 2012

lunch @ restoran abdullah chan


weekend haritu hubs ajak lunch chinese food di Restoran Abdullah Chan. Di area rumah i ni, ada satu cawangan. tutup hari ahad, so kami pergi masa sabtu. makin canggih sbb now dah ada aircond, tp utk smokers still ada open space kat luar .

 prince charming saya dunia akhirat.


 dim sum ayam. 

 limau asam boi yang kemain masam lagi.

 nasi goreng ikan masin yg sedap 

asal dtg sini, order nasi goreng kam heong, takde variety betul i ni,. ni pun banyak, makan sikit, yg lain tapau.

masa tengah makan tu, tetibe, ada sorang mamat tu kerusi yang die duduk patah. sian dia jatuh terduduk, malu satu hal. mungkin sbb die berat dan kerusi plastik tu tak dpt menampung. harap2 kedai ni alert, pasni tukar kerusi yg tahan sikit. malau satu, sakit satu. sian mamat tu. 

ok lah, nnti2 i update lagi, bye.

1 comment:

Cik Wanie Ghani said...

shedapnya,
wanie suka mkn dim sum,
nyum nyum....
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...