Friday, January 6, 2012

makan McD's prosperity burger



Dari past few weeks nak makan McD's prosperity. ni antara ape yg i tweeted pasal nak makan Mcd's prosperity.



finally, rabu baru ni, dpt makan jugak. saje teringin nak makan. dah dua tahun lebih kot tak makan. tapi sbb campur sos, rasanye pedas melampau. tak tahan betul.





after half eaten, cannot go on dah. hubs yg kene habiskan. pedassssss!

sundae cornetto

okbai! :)

6 comments:

Pocket said...

pocket pun tak kena lagi tahun ni, n dah pun melepas dah 'dagin' punye^^

cha said...

lama giler u tak mkn huhu. tp pedas dia mmg buat air hidung meleleh la haha. nasib i anak nogori tahan pedas :p

babYpose said...

Mmg pedas tapi sedapkann :)

intan izani said...

pocket,
apesal melepas daging?
haritu time sy makan, ada lagi.

intan izani said...

cha,
sbb hubby tak tahan pedas, tu yg die malas nak bawak. hehe.

intan izani said...

babypose,
sedap jugak la, tapi sy yg campur sos, tu yg tak menahan. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...