Monday, January 16, 2012

meh beli telekung dan kain sulam bandung



dah beli baju untuk raya tahun ni?

ok, hari ni i nak buat entri khas untuk blog makcik i. makcik i ni ada buat bisnes jual telekung dgn kain sulam dari bandung. yes, asli dari bandung, dibeli di bandung. bukan tipu punye. she actually started dgn her friends thru fb, now bila orang dah berminat, my aunt nak luaskan bisnes ke blog pulak pada org ramai.

if u girls, tercari-cari telekung yang super duper lawa sulamannya, boleh take a look kat blog makcik i ni. gerenti korang terpikat. harga range dari rm60 hingga rm210. serious mmg cantik. according to my aunt's friends, harga yg makcik i jual ni, murah tau. ish, mmg cantik giler la.

ok, here's some sneak peak.



bukan nak menunjuk-nunjuk dgn orang, tapi mengadap Allah pun kita nak gorgeous2 kan?



...and so much more dalam blog: http://shuaidablogspotcom.blogspot.com/
(link blog mmg begitu, saje je makcik double2 gitu hehe)

boleh lah start beli untuk the upcoming raya tahun ni, ape salah bergaya dgn kain dan telekung baru pulak kan. :))

oh ye, btw, kalau nak cara lagi mudah mendekati makcik i, boleh pergi ke fb : Junaidah
makcik i seorang yg peramah dan sila la tanya2 pasal kain sulaman ni ye. kat situ lagi byk full pictures utk semua produk. TQ!

selamat menjamu mata!!

7 comments:

shahdiana said...

wah...dah boleh membeli ke..heheh..kejap je pun kan pejam celik pejam celik dah nak raya..nak tempah lagi....

cinonex coreyan said...

buleh beli ke mok nih..hehe

p/s..bila nak tukar shout box tu??shout box free da x leh guna tamat tempoh dah..susah cinonex nak tingl jejak..peace :)

intan izani said...

shahdiana,
meh le beli kak. murah dan cantik2 sgt!

intan izani said...

cinonex,

ha... pandai pun, beli la satu ke mok tu. hehe

ok2, mmg nak tukar pun. sat g try tukar.

Cik Wanie Ghani said...

kat bandung mmg cantik2 belaka,
wanie ari tue pegi pun,
pergh rambang mata tau,
hihihihi

batikpranandari said...

Bandung memang banyak sekali pilihan pakaian dan bahan.
selain itu (fashion) bandung juga terkenal dengan kuliner (makanan) nya juga loh.. :)

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...