Wednesday, February 1, 2012

Domino's pizza, Rawang.


last sunday, i rasa mcm nak makan dominos. so search kat internet mana dominos yg paling dekat, barulah tahu kat rawang ada. dah setahun dah pun. T__T. kalau tahu, dah lama makan situ, tak perlu ke pizza hut. tp takpe, now dah tahu, lain kali boleh terjah. 

to those yg duk area sini, domino's ada dekat near petronas dan NSK. so tak susah nak cari, ada dalam deretan kedai. kecik aje kedainye.


 tgh syok menunggu, ada pula budak india masuk minta duit rm2. patutnye domino's kene lah pantau kan, mana leh biar org masuk2 minta duit ni. 

 nice and clean, yg tak nice cume, even kalau makan kat situ, diorg still serve dalam kotak. sungguh tak syiok mata memandang. pinggan, sudu garpu semua takde. pelik betul. i tgk semua makan dgn tgn dan dalam kotak, tak tau la kalau kita request ada pulak.cer tiru pizza hut semua plate sudu garpu ada siap atas meja.

 sabar menunggu 15 minit. 

 kami tapau, why? sbb nak makan pizza smbil tgk ajl, kemain kau. hehe. 

 garlic bread yg sedap melampau, dalam kete dah habis. 

 seafood pizza. sedapnye.... bila tak abis, i panaskan balik utk breakfast the next day, still sedap. tapi kalau pizza hut, dah simpan jadi kureng sedap. imo la.

extravaganza pizza, this one kami tambah yg cheese burst mcm yg iklan tv tu, added rm5. so roti nye jadi nipis dan ada lapisan cheese kat bawah, sedap kemain cheese tu. :)


yg penting kalau makan dominos mmg teringat2 sampai harini. haha, over. takdelah tapi mmg best, and cheaper dari pizza hut juga. k, bye.

5 comments:

Cik Wanie Ghani said...

nyum nyum nyum,
sedapnya Dominos,
tuelah ari tue masa wanie g penang pun,
diorg letak dlm kotak,
x der pinggan,pisau,garfu bagai,
hihihihi

shahdiana said...

akak selalu buat delivery jek...

cha said...

i lg suka dominos dr pizza. pizza dia tersangatla sedap huhu

eya said...

salam awak..nak tye rawang area mane ye??sy ni dr tg malim...tak tau sgt la...jauh sikit dari mcd rawang tu ker??hehehe nak sambut bepday org nanti kat domino kalo bley..hihi...

intan izani said...

eya,
dominos ni berdekatan dgn tol rawang atau lebih sng berdekatan dgn pasaraya NSK. on the way ke jusco. if u lalu jln lama u menuju je ke tol rawang, then dominos sebelah kiri. kalau u keluar dr tol rawang, u ke kanan dan dominos ada belah kanan, kecik je kedai dia. dekat petronas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...