Tuesday, February 21, 2012

hotel tanjong vista, kuala terengganu


last week hubs and i pergi trengganu. hub ada keje kat sana. hari selasa tu pukul 6 ptg bertolak, singgah jumpe sil di ump, gambang, pastu sampai hotel nak dekat kul 2. punye lah letih. eh, mcm la aku yg drive. hehe. then, esok pulak terus ke kelantan, sbb hubs ada keje pulak ke sana. pergh, rasa mcm zombie pun ada, sbb tido tak cukup. yelah, wpun tak drive, all the way, mmg tak tido. hubs lah letih, drive pulak, esoknye berturut2 meeting, i nak drive die tak bagi, sape suh kan. hehe. 

 kami check in di hotel tanjung vista kat KT. 3 star hotel je, so murah aje. rm160, for room w queen size bed.


 the room, small yet comfortable for us.

 and no bath tub. tak leh jadi badak berendam. eh.

 paling best  iron dan sejadah dah ada. tak perlu terhegeh-hegeh minta, pastu terhegeh-hegeh tunggu, pastu die plak call balik nak iron. hehe.

the ouside view from our room. not bad eh?

 yg paling best adalah breakfastnye yg sedap. :)


on the way balik, singgah beli keropok losong nak bagi mil. yg ni yg dah siap punye, untuk hubs yg nak makan dlm kete. 

that's it for now. bye.

12 comments:

Tina Othman said...

wow saya suka terengganu, best

cha said...

eh not badla rm160 for the nice room dgn makan sedap. tgk view pun ok. i nk pg teregganu sgt

~sHiDa dAn sAfUaN FaMiLy~ said...

saya org tganu pun xpnah masuk g hotel ni....
nk try la lpas ni.
tp mcm membazir je..
ye lah rumah dekat je.. heeee
ape2 pun best tgok breakfast die.. hehehe

shahdiana said...

rajin berjalan merpati 2 sejoli ni...

cinonex coreyan said...

oo cinonex kat kuantan ni lalu je ke x mau singh2?..:p

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

welkam @ ganu kite..
lom pernah stay lg situ,
lalu tetiap ari... =)

intan izani said...

tina, sbb pantai best and ada keropok losong. hehe.

cha, kan, not bad, sbb bfast die mmg best.

intan izani said...

shida,
org ganu mmg tak payah le tido hotel. better try makan kat kafe dia aje, ramai org lunch situ hari2.

shahdiana,
berjalan2 ketika masih sihat dan muda ni. hehe.

intan izani said...

cinonex,
hehe. pempuan ke lelaki eh? kene tau jantina dulu. segan la nk jumpe org blog ni. hehe.

intan izani said...

leily,
kalau dah lalu stp hari, confirm tak payah dok situ dah kan..hehe.

Cik Wanie Ghani said...

wah,
dah lama x blk ganu,
yelah kan kenangan tue,

rindu nak mkn losong,
nyum nyum...

ok jugak hotel tue:)

Hanna H said...

Wah nampak ok sangat hotel ni. Kene pg KT bln ni so saya dah reserve room kt hotel ni. Xpg berendam kt indoor pool die ke? ;p Macam kecik ye pool hotel ni? Thanks for this post!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...