Tuesday, February 14, 2012

makan-makan @ wendy's


last weekend pergi jusco rawang, saje nak jalan-jalan. lagipun baru bukak, dan baru nak ronda-ronda. ingat makan kfc (despite all the kicking-video issue), tapi rupenye baik kfc, mahupun mcD takde kat sane. strange but true. so, end up ke wendy's la kami. first time try.


 amik burger ayam dgn spicy fried chicken. not bad, but of course i rasa kfc wayyyyyy better la. 


dan ini first time dpt duit syiling 20 sen baru masa kat tol. peghak, jakun dan sbgnya. hehe. kecik aje duitnye. cute.

oklah, itu saje short update dari saya. nnti sy update lagi. bye peeps.

6 comments:

cha said...

i rasa wendy's cam kureng sikit kan. you dah try popeyes? mashed potato dia so yummyyy

Tina Othman said...

tak pernah lg try wendy's ni

intan izani said...

cha,
popeyes belum. tu lah ada yg kata ayam popeye lbh sdp dari kfc, tp belum try lagi.

intan izani said...

tina,
kureng sikit sini. baik kfc aje.

~sHiDa dAn sAfUaN FaMiLy~ said...

bestnye makanan
sehati0818.blogspot.com

Cik Wanie Ghani said...

wanie dah biasa mkn dah Wendy's kat BTS,
rasanya mcm kureng skit,
hurmmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...