Tuesday, March 6, 2012

Makan Laksa Buyung


ahad lepas lunch dkt kedai laksa buyung ni. tepi jalan je pun. and mmg tak jauh la sgt dari rumah kitorang. kedai ni quite famous kat sini, mmg normally ptg atau malam penuh org makan esp org2 kilang. kami first time try. hubs kureng laksa, so malas lah die nak singgah. i mmg suke sgt laksa utara ni. so, gunakan kuasa seorg isteri utk paksa hubs lunch kat sini.

 kedainya tepi jalan je pun. biasa penuh motor2,kereta kat tepi jalan ni. 

 hubs makan mi kari, i mestilah makan laksa.



 licin... laksa die ni not bad, i mean takdelah sedap melampau, tapi die rasa light aje, which is good, so next time boleh makan lagi. mi kari on the other hand, was bad. hubs cakap. :))

 next time boleh tapau laksa ni. nak makan sini, mungkin hubs dah taknak, sbb ketidakpuashatian hubs pada mi kari itu. hehe. 

ok, that's it. bye!


4 comments:

cha said...

i pun hantu laksa. rendu laksa penang mak i walaupun mak org rembau hehe

Tina Othman said...

alamak terliur lah pulak dgr laksa

intan izani said...

cha,
sedap kan laksa utara. mak i pun pandai buat, i tak pernah pun. macam payah je. :)

intan izani said...

tina,
diri sendiri pun terliur ni. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...