Wednesday, March 14, 2012

makan takoyaki


last week, hubs was super busy. sampai hari sabtu pun masih keje. so one day, hubs bawak balik takoyaki ni sampai 2 bungkus dekat i. satu pun tak habis, inikan dua. daging and sotong. seriously, i'm not a fan. makan sebiji pun dah cukup muak. tapi hubs suke pulak. next day tak habis, i panaskan balik for breakfast, hubs selera pulak. 


i know ada org yang sgt-sgt suka dgn takoyaki. so selera masing2 ye tak.

dan sebelum tu, takziah buat adik Dirang. you're now in better place dik. and stop blame mak dia, bukan mak dia nak si dirang ni mati. al-fatihah. 

bye!

5 comments:

Fitrihadi said...

Perghh menyelerakan! Nak gi cari ar nanti :)

cha said...

i pn tak brp suka takoyaki ni. mcm muak penuh kat mulut kan huhu

Tina Othman said...

betul, tak ada mak kat dunia ni nak tgk anak dia mata/sakit etc, alfatihah

tak penah lg makan takoyaki, sebab asal pergi Jusco je, mesti que panjang

Hajah Nafisah bt. Haji Md. Noor said...

Nampak sedap juga tapi tak pernah makan pun....

sicKo^ said...

wow.. menarik giler.. aku klau gi jusco, mesti beli takoyaki nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...