Monday, April 9, 2012

10 respon saya berkenaan ABPBH 2011


mesti semua orang tgk anugerah bintang popular malam tadi kan. the whole event macam tak bosan cuma starting tu agak lama raja azura ber mak yong. in my humble opinion,.....

1. walaupun zizan cakap sepatah dua tapi tetap rasa lawak sgt wei. esp part dia cakap 'maafkan saya, maafkan saya. tak boleh blah aku tgk. sharifah shahira agak merapu jadi host malam tadi, mungkin next year boleh tukar org.

2. agak terkejut tasha shilla menang dan sedikit tidak puas hati disitu. i was expecting neelofa to win the award.

3. masa fizz fairuz menang pun rasa macam alahai why dia? why bukan aaron, why bukan remy? tapi once fizz started in tears i was like, ok, kesian dia, bagi chance lah. he's not bad after all.

4. paling puas hati johan menang, suke weh. lawak dia mmg paling kelakar nak mamp kot. dia pun macam sebak and speech pada bini dia adalah short and sweet uols.

5. mas idayu kemain perform dah macam concert sendiri siap ajak johan gelek. malu saya tau.

6. the best performance malam tadi masa part ziana zain dgn azlan. bg i, best giler, sapa punye brilliant idea lah tu.

7. to my surprise, najwa latif can actually really sing. seriously, i think nanti suara dia mesti lagi sedap once dia cecah umur 20+. but she should start jaga badan, you're still so young dear.

8. dan penyampai award paling cantik tentulah fazura, lawa kemain, kemas as usual.

9. neelofa adalah seksi, nmpak cleavage. hehe. sungguh tak sopan diorg ni. tapi nabila huda si janda itu lagi seksi. ingin aje aku lempiaskan sebuah lempangan ke muka dia.

10. kemenangan aaron aziz menepati ramalan ramai org, dan i pun suka. he totally deserved that.

so to me, the highlight of the night is... time azlan dgn ziana nyanyi, dunno why, but i truly enjoy watching they both singing, like seriously. and i'm glad tahun ni lisa surihani dgn shaheizy sam tak dpt, not that i dont like them both cuma bg can la kat org lain, balik2 muka diorg boring tau tak.

ok, itu aje bye.

5 comments:

D Yatie said...

wah~~~~! hehehe. komen membina. BH shud read this. hik3.

cha said...

Alaaa i tak tgk. Ada ulangan tak? Huhu

black_mel said...

masa nampak jer tulisan neelofa nampak cleavage..try google pic neelofa abpbh..and yes..memang nampak sgt2..

p/s:sayangnyalah....orang cantik macam dia berbakat besar tp dah tunjuk sedikit rahsia dia kat orang lain..hope lepas ni dia lebih pandai memilih pakaian..

irahehe said...

a'ah..ramai puji persembahan ziana zain tu. pastu pasal fizz tu, ira rasa bagus juga dia menang. lagipun dia berlakon not bad.


dan, tepat jangkaan orang ramai. aaron menang. hehe..

Nadine Farha said...

Wah! Banyak point yg saya setuju gak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...