Wednesday, April 18, 2012

2227


apa yang sama?




kasi close up sikit. 
 


yeay, pandai. no plat kami sama. kereta ayah i, kakak i, kereta i dan kereta adik i. 2227.
saje nak cerita, bangga jugak bila org notice, my dad sure lagi bangga sbb no ni mula-mula dulu kereta lama my dad then kami anak-anak follow. 

ok, bye!

4 comments:

cha said...

Wah sama. Bestnya. Mcm kwn i family dia semua no plat 55. Best je

SYANI said...

Best jugak ek satu family guna no kereta yang sama. Family trademark gitu!

intan izani said...

cha, syani
haah best, saje suka-suka, wpun nombor tu takdelah makna special ke apa. tapi bila dah semua guna, rasa special nombor tu. hehe.

Cik Wanie Ghani said...

yes,
bila satu family pakai no sama,
mmg best,
hihihihi
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...