Tuesday, April 3, 2012

jumpa kawan baik masa degree


last sunday, jumpe my two bff masa study dulu. semua org ada gang masing2, so kami masa study dulu ada 6 org. but this time jumpe 2 org jelah since yg lain semua jauh2 belaka.

my friend fazi ni, dia baru operation sbb gugur. so since mmg berkurun tak jumpe, bolehlah melawat sekali. duduk tak lah jauh sgt, tapi jumpe kemain payah lagi. hehe.

 nasi ayam, roti jala and cocktail.

 yummilicious

hubs tak berapa sihat masa ni



 fazi and hubby

 suwaibah's hubby and kids

feels like only yesterday we were all went to faculty, class and ate together. how fast time flies...

semoga lepas ni, lebih kerap kita boleh jumpa ok. aku tahu korang baca blog aku kan. hehe. nanti kita jumpa lagi di waktu dan tempat yg boleh di rotate ikut turn. ewah. the more the merrier, semoga lagi 3 org member kita itu pun boleh join. :)

4 comments:

cha said...

Seronok kan jumpa kwn2 time blaja dulu. I pun lama giler dah tak jumpa. Kwn masa sekolah pun 10 tahun tak jumpa dh

fashah84 said...

InsyaAllah nanti kita meet lg..lg best kalo dpt arrange cuti bersama-sama kan...mmg cepat masa berlalu....tp kenangan lama sentiasa dlm ingatan...love u all so much!!

intan izani said...

cha,
kawan sekolah i cume contact thru fb je dgn sms aje. jumpe jarang, tp mmg ada few yg masih close.

intan izani said...

fazi,
menarik vacation bersama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...