Wednesday, May 9, 2012

birthday hubs


Bukan main lama bertangguh nak update blog. sampai cerita dah berkumpul baru nak cerita. busy sikit actually lately ni. tapi now dah tak busy, dan super duper free. yeay!!! boleh update secara pukal. 

first thing first, nak cerita pasal birthday hubs end of last month. 27th april, his 27th birthday. :) kami buat small simple celebration just btwn us two. nothing special, just something to make sure we still remember each other's birthday. gitu. happy belated birthday juga buat memberku, radhu. :)

 agak sibuk dan kesuntukan masa, maka sambut pun after hubs balik keje. see, muka penat lagi tu. hehe. kami just makan dgn kedai western food near our house.

 lamb chop

 ingat nak makan salmon, tp cancel tetiba rasa nak makan chicken chop pulak. murah je pun makan kat sini, i pernah buat entry dulu pasal kedai ni.

 instead of beli kek birthday cream macam biasa, we decided nak order kek coklat aje dari org. so inilah kek birthday hubs this year. choc moist. sedap giler. rm10 je pun.

yummy!

ok, nantikan next update esok ok. :)

1 comment:

cha said...

a little things sometimes means a lot to us kan. tu pun dh ok sgt dh. hubbyy u muka penat je.

btw i tak brp suka kek. i prefer cake camni haha. sedap pn sedap pastu xde krim :p

happy bday to him :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...