Friday, May 11, 2012

gerai mak su, pasir mas.


again and again. perkara wajib buat time balik kelate, makan mi celup dgn coconut shake. tp hubs lah, i tak pun tak kisah punye. 

 banyak pilihan unik kedai ni, but the most important thing, kedai ni bersih.


 mine- laici+aiskrim;  hubs- coconut shake+aiskrim


 mi celup special 

nasi goreng ayam yg sungguh aneh rasanya. boleh ditambahnye serai, hilang selera i nasi goreng letak serai. nasib ada kicap, mampu jugak habiskan half. half jela, lagi half tak mampu telan. 

before tu, i nak complaint sikit pasal parking market kat pasir mas tu dulu free, now kene bayar rm2. gile cekik darah, and parking tu now dah under ktm. serious smpai rm2, no wonder masa nak parking tgk lengang semacam, sape lah sggup bayar rm2 semata-mata nak ke pasar. bukan shopping mall. saje complaint. mungkin sbb before ni sesak sgt kot, so skrg mmg la lengang.

bye bye. :))

2 comments:

Eyriqazz said...

yummylicious..tak sabar nak balik kelantan minggu depan..

P/s : Minta bantuan undi saya di hari terakhir , undi di http://bit.ly/I5h6Rw

iedchan said...

wahh coconut shake campur eskim coklat..beshnyeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...