Wednesday, May 30, 2012

mencuba kfc pokkits


last sunday, pergi jalan tar and sogo. pergi jakel cari baju raya actually. sogo singgah aje, tak beli apa-apa pun. singgah cuci mata. tengah sale skrg ni sampai mid june. otw balik, hubs ajak try beli kfc pokkits yg iklannya cute sgt tu. hehe. so ok lah, tapau jela, sbb kfc kat situ tak selera nak makan. 

 kami beli masa hari last harga promosi rm2.60 satu. skrg tak sure berapa. mungkin tak jauh beza kot. kecik je pun.

 sistem kfc ni kat sini agak lain, sbb tempat sempit kot. nak makan situ pun agak tak comfy.


 bg i, kena la rasanya dgn tastebud i. tapi kene tambah sos cili, kalau tak tambah, quite plain i think.

kene paksa berlakon makan, haha. 

boleh lah nak cuba, hubs kata biasa-biasa aje. i rasa sedap jugak. tapi mmg kecik la, boleh buat hilang lapar sekejap jela. hehe. biasalah kfc, suka keluarkan benda kecik-kecik. o_O

later, peeps.

2 comments:

Mama Auf Papa Ajim said...

dh try pokkits aritu...
huhuhu....sorry to say...
tak kena ngan tekak i...
maybe sebab tak makan dgn sos kot..xminat sos :(

done follow here...slm perkenalan...:)

cha said...

harga pun rm2.60 mmg tak expect dia besar la kan. nak try la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...