Thursday, May 24, 2012

pangkor trip last part


sambungan cerita di pangkor. sebelum tu nak cakap sikit, sejak dua menjak ni, i tak reti nak mengarang ayat, so sebab tu ayat tunggang langgang dan merapu merapan. dan sebab tu jugak pendek je cerita, gambar je lebih. harap korang redha jelah ye. hehe. 

cerita bersambung masa kami mandi kat pool dlm resort tu. dan masa last day kami nak balik dah. 

credit pada tukang snap gambar yg macho lagi bergaya kerana sudi teman tepi pool :)

 takde orang lain pun kat sini, so kami conquer pool ni. 

after mandi kat pool, again kami cari foods untuk dinner. and above picture was actually what happened after you walked on your feet for 3km straight. pergh. macam nightmare. well, taklah nightmare sgt. the first kedai makan yg kami pergi the day before tu, tutup. so, kami tanya kids kat situ, then diorg cakap, kedai ada depan lagi. then i tanya. 'ada ke org berjalan sampai sana?' that kids jawab, 'mat salleh adalah.' so, kami dgn nekadnya berjalan. 

berjalan punye berjalan tak jumpe.. rupenya jauh giler. sampai 3km menapak. sumpah penat. tapi kelakar pulak kalau dikenang. masa balik, ada taxi pink lalu, tahan, kene charge rm15 je pun sampai resort. sampai mati insyaAllah tak lupe kisah berjlan kaki demi sesuap nasi ni. hehe. see, anak buah i sampai pengsan-pengsan dibuatnya. hahaha. tido la maknenye. dia pun tumpang berjalan, ater, jauh giler, sapa pulak larat dukung die setiap masa kan.

 ini pagi esoknya, the day kitorang nak check out. org minum kopi, qalesya ni pun sibuk nak bancuh kopi, sabar jela.

 we were ready to be home!



 i rasa gambar ni cute sgt. hehe. 


 segala beg untuk masukkan dlam feri. 

 my complete family. love you guys much much.

 the gentlemen.

 the ladies (and uzair).




 see you again pangkor.


itulah kisah percutian ke pangkor kami. menarik tak? haha. ok, bye.

3 comments:

sarah mohamad said...

Bestnyaaa pergi pangkor. Saya pun nak g jugak kalau jadi nanti. hehehe Boleh buat rujukan dr blog akak ni =P

intan izani said...

sarah,
sila lah buat rujukan, akak alu-alukan. :)

POSH76 said...

bess gak pangkor ni...lama tak pi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...