Monday, June 11, 2012

Ayam penyet Ibu Nor, Rawang


beberapa hari tak update kerana sedikit sibuk. almaklumlah parents and family dtg sini. :)

last two weeks, pergi tempah baju raya kat satu butik kat rawang. kebetulan masa tu i puasa, then terus berbuka kat kedai ayam penyet dekat dgn butik tu. dah lama i rasa nak try makan kat kedai ayam penyet ni. tapi i tak letak high expectation pun.  i cume berharap agar sedap la jugak makanan kat situ.

 kedai ni sebaris dgn pizza hut dan berhadapan dgn mydin.



 nasi ayam penyet. biasa jela. actually, belum pernah lagi i makan nasi ayam penyet yg betul-betul sedap. normally i akan rasa macam ok lah, after makan. same goes to this one. was it my tastebud or i belum jumpe lagi ayam penyet yg best? i dunno. i belum pernah try wong solo so belum boleh buat kesimpulan tntg ayam penyet. once i dah try makan kat wong solo one day, kalau itupun i rasa biase-biase aje, meaning mmg i tak lah suke sgt ayam penyet. i rasa nasi ayam kukus jauh lebih menyelerakan.

hubs on the other hand makan nasi goreng ayam which was quite sedap to me. 

ok, later peeps!

6 comments:

Tina Othman said...

salam intan,

tgk gambar ayam penyet tu, mcm ala2 nasi ayam je kan, saya dulu try sendiri je, sebab mmg tak penah try makan ayam penyet kat kedai

takut tak sedap hehe

cha said...

i mmg suka ayam penyet. tp tak pnh try wong solo lg.

intan izani said...

tina,
tulah, i rasa mcm takde apa yg special, sambal dia pun tak sedap, byk bawang.

intan izani said...

cha,
mungkin patut try wong solo, org asyik cakap ayam penyet dia best giler.

Cik CT said...

Biasa mkn dkt warong penyet kt the curve..sedap jugak..

Cik Intan Cute said...

Salam...
Tadi baru g sana kat ayam penyet nih.. perghh pekerja indon tuh kurang hajaq nooo...
Tak hormat cust langsung...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...