Friday, June 29, 2012

berkelah @ air terjun serendah


last week, hubs ajak kitorang pergi berkelah di tepi air terjun serendah. actually dah berkurun kami tak pergi, so tak tahu mcm mana keadaan kat sini. saje since mil suke sgt pergi air terjun. hehe.

 kedatangan kami disambut dek deruan air terjun yg sgt cantik. sgt lebat airnya. i suke. the best air terjun yg i pernah pergi in my life so far. selain air terjun nya yg cantik, the whole area pun buat i rasa best. u tak perlu parking jauh2 atau susah2 cari parking. and then, tempat u nak santai just betul2 tepi air terjun ni.

 almost sunset

 see, i've told u. dekat sgt. so sgt best makan.


 the other factor i suka pergi sini, sbb tak crowded dgn org. tempat ni maybe agak tak popular banding dgn waterfall lain. 


 panorama sejuk mata memandang.



that's all for now. bye!

6 comments:

jedi said...

tak pernah lagi sampai ke sana...

tp cam cantik je tempatnya...

daddydee said...

dah lama tak terjun tiruk di air terjun

Intan Norhaida Hussain said...

ni yang kite pg dlu ke??? nice place??

intan izani said...

jedi,
sgt cantik, seriously.

intan izani said...

daddydee,
once in a while, we need a small getaway. so air terjun is the perfect ones. :)

intan izani said...

ayong,
no, u haven't been here. but we can find time someday. must come ok, so cantik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...