Tuesday, June 12, 2012

Cher & Sabrina


Selamat Pengantin Baru kpd kedua mempelai ini. diorg ni kenalan hubs dari UTM skudai dulu. cher ni boleh kata hubs punye bff. dulu lebih close, now masing-masing quite busy dgn working life. 


 nasi arab. yums.


 bubur pulut hitam, my fave!

 cantik sabrina punye mekap dan gown.

 apakah kependekan sgt i ni? o_O

time to go back to kl!!

semoga berbahagia hingga ke syurga buat mereka berdua ini. juga buat sahabatku, said yg kini sudah bergelar isteri. semoga bahagia bersama suamimu. maaf tak dpt attend wedding.

Amin....

akhir kata, kalau taknak ajak jgn ajak pergi wedding. tagging your friends' name in fb doesn't count as an invitation to me. that was only ajak-ajak ayam. if you're really a truly friend, at least sms/call or something. what is it with all of u ppl who just invite your close friends to your wedding via fb without any proper invitation? this is your close friends we're talking about. don't you know how to call, sms or at least personal DM in fb. or is it easier for you to say, eh aku dah jemput dah haritu, kat fb. puiiiii. dgn kawan rapat pun main tag je ke kat fb?

hahahaha. marah nampak. saje nak membebel. tak kisah pun tak ajak, jimat duit i. bye. maaf kalau terasa. sbb i mmg selalu terasa. haha. ok, sorry, but i just have to let that out. baru lega. conclusionnya, mereka dah tak anggap u sbg close friends anymore, that's why. T___T




3 comments:

Tina Othman said...

selamat pengantin baru, nampak sangat menarik menu nasi arab tu

Anonymous said...

tahniah pengantin. nampak menarik menu tu. lapar terus.hihihi

intan izani said...

tina dan anon,
kan, jarang org hidang menu nasi arab dkt wedding.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...