Tuesday, July 31, 2012

after tarawikh: cuba cheese naan


malas rasa nak update blog. tapi update jugalah. hehe. kejadian beberapa hari yang lalu selepas kami balik terawikh.




kali pertama try. rata-rata org suka cheese naan ni. tapi tak kene pulak dgn tekak i atau sebab bulan puasa? i pun tak tahu. sedap tapi tak lah begitu sedap. adakah kat sini je tak sedap tak tahu la pulak kan.

ayam tandoori yg ntah apa apa. fail! rasanya dulu i pernah makan kat jb, sedap je. tapi this one macam terlalu berempah or something. end up kami tapau semua baik roti dan ayam. sahur pagi esok i makan roti dgn sos cili lagi best. hehe. tapi ayam seketul akhirnya masuk tong sampah. yg lagi dua ketul hubs jenuh kene habiskan, sayang punye pasal.

mungkin dah takkan makan ayam tu lagi, pelik nauzubillah. roti tu mungkin akan try tp elsewhere la. 

selamat berpuasa hari ke 11 kalian. cepat bukan?

5 comments:

cha said...

Pelik camne u? Nanti try tempat cheese naan i cakap tu ok

en_me said...

nampak macam sodap je makk.. ehhhee

en_me said...

nampak macam sodap je makk.. ehhhee

intan izani said...

cha,
yela kat tempat i ni tak sedap. ayam tandoori tu lagi hampeh semacam.

intan izani said...

en_me,
hang mmg semua sedap. LOL.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...