Friday, July 6, 2012

aktiviti bersama MIL


masa MIL datang haritu, sempat lah bawak MIL jln2 sini wpun tak pergi merata since hubs hanya cuti hujung mggu je kan. tapi i think merasa jugak lah MIL seronok, next time dtg lagi.


 fatso. how can i have smaller figure if i over ate everyday??? *slapsself*


bought these two donuts. MIL cakap sedap. well, clearly, big apple is our fave donuts brand. not dunkin and not even jco. there i said it.

one buck for 3 min massage. saya tukang tengok je. malas nak berurut.

 then, we headed to restoran beriani anje in bangi. our fave nasi beriani eatery. why? sbb murah lorrh. murah dan sedap gitu. juga super duper banyak.

i'm convinced i can never finish this whole plate. so u girls can share w your girlfriend also eh. one plate for two girls. seriously i tak tipu portion ridiculously big.

then, the next day, we brought MIL to the nearby hot spring. having bfast there and treated ourselves like it was a small weekend getaway or something. kolam air panas je pun! haha. tp tgk org lain kat situ mcm syok lah wpun ramai org tua je pun. -__-

 nasi kerabu for hubs and MIL.

 one slice roti canai. sedap pulak, serious, kene beli lagi.

and that night, we sent MIL off. train kat kl sentral at 8. bye bye!



4 comments:

cha said...

terliur tgk semua makanan tu. sis your MIL nampak muda je lg :)

intan izani said...

cha,
ni kalau MIL i tahu, bangga dia. hehe.

Intan Norhaida said...

angah...
ma memang muda lg kan compare to ibu???

intan izani said...

ayong,
one year younger. but since ma lahir kat siam, sana tak tntu sgt birth cert tu, so maybe older sikit ke cmne. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...