Tuesday, July 3, 2012

blog kakak saya


kak yong saya dah lama berangan nak tulis blog katanya. finally, dia buat jugak blog baru-baru ni. nak buat blog blogspot bukannya susah pun. mungkin nak edit2 widget dan gadget sikit-sikit tu yg leceh but in time, mesti akan pandai menggodeh punye.

so, care to visit her blog. support and follow my big sister ok! blog kak yong i ni masih simple since dia baru je pun start. nak abadi kan kenangan di alam maya katanya. hehe.

bila dah ada blog, kenangan2 lama pun senang nak imbas balik. baca sendiri sambil ketawa terkekek sorang diri depan lappy. hehehe.



bolehlah belajar english sekali, maklum lah kakak i english teacher, so blog dia pun totally in english. hehehe. 

kak yong and her kids.

so, thank you in advance k.

1 comment:

cha said...

Huhu tula ada blog ni mmg best kn. byk kenangan. Wah english teacher ke. Best best :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...