Wednesday, July 11, 2012

lunchy @kfc batang kali


last saturday hubs ajak mkn kfc. saje kebetulan haritu takde buat apa, the whole weekdays pun busy saje, so pergi kuala kubu beli tiket SIL balik kelate utk raya then kami pun ke kfc.

 on the way....


 this is what we usually eat kalau di kfc. snack plate. kebetulan lunch hour ada less kan.

ok guys, uols biasa buat apa dgn bun tu? jeng jeng jeng. i nak bgtau rahsia. kalau i bun tu i akan belah dua, letak cebis ayam tu, letak 2 spoons coleslaw, letak sos cili then jadilah burger. serious i suke! mmg everytime i makan snack plate i akan buat mcm tu. as if dalam set tu dpt sekali mini zinger burger. u guys should try. now hubs pulak dah suke mkn macam tu. sedap katanya. mcm burger. hehe.

 the new flaming spicy chicken ni super pedas. pedas sampai sakit perut that nite. i tak tahu la mungkin kat kfc sini or all franchise pun. lebih pedas dr mcd punye spicy chicken. tak tahan... sedap tapi pedas melampau and in fact the cornflakes kat luar tu i rasa mcm sama je mcm dulu.. why ramai ckp tak sedap? hubs pulak ckp sedap just despite the pedas la kan...


dunno why i look so serious here. -__-


ok, bye for now!!

10 comments:

Intan Norhaida said...

abg long pun kata pdas tp sedap...ayong x rasa lg sbb beli original tuk qalesya....kami selalu buang je roti tu..hehhe..uzair wat mainan dia kat kfc...

SYANI said...

Saya makan bun tu pun belah dua & letak coselaw je. Nanti nak try letak cebisan ayam macam awak buat lak.

shahdiana said...

rumah intan dekat kuala kubu ke...rumah adik akak pun kat sana tau..selalu jugak pergi././

intan izani said...

ayong,
sayang je buang roti tu.. ko mmg suke original pun dari dulu lg kan..

intan izani said...

syani,
harus try wak.. sedap..hehe

intan izani said...

kak yana,
rumah kite dkt bukit sentosa tp tak jauh la dr kuala kubu tu..hehe.

cha said...

u tau tak i dlm bln ni dh 3 kali mkn kfc tp i tak jemu asyik nak je apahal ntah. kazaa ckp syg ni tak bosan ke kfc hahah yg pelik i mkn licin habis ok

intan izani said...

cha,
i pun suke je mkn kfc. sedap tp tulah tak elok mkn selalu, kalau tak every weekend rasa nak ngap aje. haha.

Ryyn_kiss12 said...

akk mmg heran la dgn org yg tak suke bun kalao mkn snack plate hehe....ayong la example nye...akk pun suka buat mcm angah buat tu and akk tambah letak kentang lenyek tu...perghh terangkat!!

intan izani said...

kak noryn,
kan. sayang je buang. oh boleh cube letak mashed potato tu pulak pasni. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...