Monday, July 2, 2012

Panorama di Teluk Cempedak


haritu hantar SIL balik gambang. then, ajak MIL singgah teluk cempedak since itu first time MIL pergi kan. ni second time kami pergi, masa first time hubs and i pergi, tempat ni mcm tak menarik sgt, but this time rasa mcm meriah semacam.

 late lunch. makanan kat situ biasa-biasa lah, not bad and harga pun quite reasonable actually but the sea breeze blowing at our faces while we were savouring our foods, tu yg priceless.

 banyak jual-jual kat sepanjang tepian ni. brg2 souvenir yang cantik-cantik.


  quite ramai pengunjung masa ni, weekend katakan.









such a breathtaking scenery. subhanallah. 

last time pergi titi ni kayu, but now dah guna besi. rasa lebih selamat.  and whoever invented this or gave idea to build this, kudos to you. one of the main attraction here. 

cantik kan. silalah berjalan-jalan ke sini if u happen to be around. bye!

6 comments:

ratu siput said...

kalau jenjalan camni..tempat jual souvinear lah yg dituju dulu...atleast cuci mata :)

cha said...

tp i rs mcm tak kukuh je bridge tu sbb dia mcm plastik la u. cuba u tgk btul2

intan izani said...

ratu siput,
sy pulak tak berapa reti nak beli souvenir, tahu beli fridge magnet aje la.

intan izani said...

cha,
mmg pun. sbb situ pun dia warning tak boleh sandar. and then, besi yg dia guna mcm tak mampat kan.

cinonex coreyan said...

waa jln kat tc x ajak cinonex pun..hehe

intan izani said...

cinonex,
awk tak pernah tayang muke, camne nak ajak..hehe. nnti shock pulak. :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...