Friday, August 17, 2012

berbuka dan sahur di luar


wah dah hujung ramadhan ni, cam tak caya je. kejap je masa berlalu kan. memandangkan ramadhan pun dah nak abis better i habiskan segera cerita-cerita bulan puasa i kan. kang dah raya baru terhegeh-hegeh pulak kan. hehe.

 ni last 2 weeks, masa antar SIL dkt kl central, buka kat foodcourt tapi makan kfc yg ditapau. hubs ni kalau makanan food court tu dia kurang selera la macam-macam. hehe.

 for now, i swear i jemu dgn kfc. 


 keselambaan amik gambar sendiri. kalau hubs amik gambar i mesti tak terang la apa la. gamabr SIL takde, sbb masa ni dia g gayut elsewhere.

 ini pulak sahur kelmarin masa i on the way balik raya. kat RnR seremban. kalau menu pelik nasi goreng ngan sambal ikan tu mmg tak lain menu i lah tu. i kalau pilih nak makan, memanjang mengarut. pastu mule terkuis-kuis hubs punye makanan. hehe.

hubs pulak sahur nasi lemak dgn hati goreng.

 time buka that day, i dgn hubs berbuka dgn hubs punye colleagues dkt thai eatery somewhere kat rawang ni ha. tapi as usual, i kalau buka dgn kengkawan hubs, i malu. malu nak amik gambar. makan tak malu sgt pun. hehe. wpun now diorg dah discover blog i, wah discover katanya, still i malu. i mmg pemalu orangnya. tambah pulak diorg dok mengusik pasal blog i je kan. hehe.tgk la lain kali atau next next year i tak malu, lebih byk gambar best i letak. :)

ok itu je. ada lagi kisah berbuka i nak update ni. maklumlah berbuka dgn family final few days in ramadan ni, so menu adalah sgt best!

1 comment:

Intan Norhaida said...

len kali ko suh la maro amik kan gambo masa berbuka ngan kwn2 dia...ayong wat gtu...abg long amikkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...