Saturday, August 18, 2012

menu puasa hari-hari terakhir sebelum raya


masih lagi nak share menu berbuka since masih lagi puasa kan today. hehe. ni menu yg my mom masak. i cume assistant je. hehe.

 daging masak bistik. sedap melampau ok. hehe.


 ikan pais tu pun sedap, terbayang-bayang kesedapannya di tekak ni. amboi.


 menu semalam, sambal petai udang. 

kurma ayam, sayur campur, kuih muih. ada lagi ok org yg jual, ingat kot semua dah tak jual. 

ok tu jelah, mesti semua pun sibuk masak utk raya kan. kat umah ni tgh bau semerbak rendang daging mak i. ketupat pun dah siap masak. yummmm... esok raya weiii.. sukenya. 

siapa balik taiping raya nanti angkat tangan! ok, be safe on the road peeps. 

SELAMAT HARI RAYA 
MAAF ZAHIR DAN BATIN

buat semua kenalan saya dan hubs. be merry and enjoy your holidays :)

1 comment:

Intan Norhaida said...

cam x penah rasa lak daging bistik tu...kna minta resepi kt ibu ;a ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...