Wednesday, August 29, 2012

minum petang @ oldtown kopitiam

Ini masa 2nd syawal. masa ni kat taiping, since that day tak pergi mana, my big sis ajak jalan-jalan, so kami ke taiping central as recommended by our tok cik. saje cuci mata. then, lepak minum petang di oldtown.





 i beria-ria taknak mi kari, hubs beria-ria nak mi kari. sabar jela. T__T



diorg lak makan samosa ngan popia. service agak lembab di sini. semua pun lambat.


ok, itu je, pendek je update mcm tak ikhlas. hehe. nanti i update lagi pasal raya kat kampung. :)

4 comments:

cha said...

I fobia nak mkn kt sini lepas yg kes org jumpa kaki katak dlm mee kari tu huhu. U ada dgr tak kes tu kt jusco bkt tinggi >.<

intan izani said...

cha,
ada kat tv haritu. sebb tu i berkurun tak makan sini. hopefully itu kes terpencil jela, dah insaf gamaknye. hehe.

Intan Norhaida said...

ye ke ade kescamtu??? x penah dgr lak...scary la plak....

Pocket said...

kari kaki katak?
pergh!! patut la selama ni sedap:D

besok pocket nak makan mee kari jgak lah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...