Monday, August 27, 2012

raya @ kg.selinsing, Taiping.


since tahun ni balik belah family i, so raya pertama after visit semua sedara kat johor, kami balik ke kg.selinsing, taiping rumah tok sedara i.

 kampungku nan indah. hubs cakap dia suka balik sini sbb tenang dan best. menambah best, tok cik i tu bagi layanan first class ok. :)


 tok cik i masak mmg best. kami ni dok sini keje nya makan jela. 

 antara menu yg tok cik masak, kari ikan. yummeh..:)


 melepak beramai-ramai tgk tv. kemain hubs siap silang kaki. hehe. time ni diorg layan mael lambung.

 hubs, ayah i dan tok cik. tok cik ni adik arwah opah i.

 my cousins, niece, aunt, big sis and uncle. cousin i baju pink tu couple dgn artis uols. hehe. tapi i tak boleh reveal la sape artis tu. cinta budak-budak zaman skrg.. ^_^

the ladies. baju kurung i tailor buat besar tau, menyampah. dah kecikkan pun still besar. ish ish ish.

 the gentlemen.

tok cik perempuan and tok cik lelaki. panggil tok cik dua dua pandang. hehe.

kampungku syurgaku. 

ok, byk lagi cerita, nanti free i update lagi k. selamat kembali bekerja kalian. bye!

8 comments:

cha said...

seronok kan balik kampung. makan masakan kampung, pastu nyaman je tdo tak pyh acond dh hee

wah sape retis tu haha kepochi je kan

Fazlinil Irma said...

lorrr kita jiran sekampung ghupenya..
hehehee..

sy bila tgok kedai tu dah agak. rumah tok cik awk mesti dkt dgn rumah opah sy.

Allah tak izin jumpa je kan. :)

Intan Norhaida said...

BYK GAK GAMBO AYONG KT CNI...BAGUIH!!! CARI GAMBO YG CUN JE TAU MASUK....HUHU

intan izani said...

cha,
mmg best. plus, bau udara kat kg ni syiok.

hehe, adalah sorg pelakon tu. hehe.

intan izani said...

fazlinil,
really? mana satu umah opah awak? sebelah ke berdepan. ke yang ada bintang besar tu? hehe.

intan izani said...

ayong,
gambar2 ko yg teruk sgt agh pun tak letak. yg agh tgk normal je, tu yg agh letak tu. hehe.

intan izani said...
This comment has been removed by the author.
Fazlinil Irma said...

intan.. sebelah.. yg warna oren. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...