Wednesday, September 5, 2012

dari taiping ke pekan


perjalanan pulang dari beraya di taiping ke rumah adik i kat pekan, pahang. singgah di felda sg.behrang rumah wan dgn opah tiri i dan rumah uncle i. tapi kat rumah wan, i tak ambil gambar pun. i is lupa. 

 kekenyangan pekene mihun sup yg pakcik i masak. hehe.

 ni lah uncle i yg anak ramai. dari 12 now tinggal 10 sbb meninggal accident yg i cerita tempoh hari siap keluar tv tu. dah lama dah pun. al-fatihah buat hanim dan daniel.


 qalesya siap menongkat dagu nak makan, sabar jela. -__-


 kat hentian genting sempah. punyelah apa pun takde kat sini untuk makan. kedai byk tutup sbb raya. patutnya sedialah byk sikit food dah tahu raya kan.

last-last i dgn hubs share nasi ayam. kebetulan i tak lalu nak makan time tu so kongsi jela.

 hamper raya adik i.

 ayah i melayan cucu bukak hamper.

so, itulah kisah cuti raya i. dah habis dah pun cuti raya. ok nanti i update lagi k. sibuk sikit lately. ok, bye!

3 comments:

D Yatie said...

assalamm...dah lama tak jalan-jalan sini...selamat hari raya!!! (^__^)

Intan Norhaida said...

rugi x amik gambo kt umah wan..huhuh...

cha said...

wah hamper tu ambik satu cantikla haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...