Monday, September 10, 2012

wedding wan hazman dan rabizah


colleague hubs kahwin. hubs agak rapat dgn dia kat ofis so wajib pergi katanya, lagipun wedding ni cuma di rawang, dekat je pun. hubs also said that this guy baik orangnya. tgk air muka pun nampak baik.. :)

 sama cantik. tahniah, pengantin.

 mine. foods were delish. :)

 hubs'.




 even the cendol was nice.


first time makan apam polka dot. tak tahu pulak apam ni ada choc filling. yummeh! 8 biji i bedal sorang.. haha. 

ok, later peeps!

3 comments:

Intan Norhaida said...

siap ade cendol..mesti bestkan....and apam tu mmg menarik somemore!!

Tina Othman said...

terliur tgk lauk kenduri hehe

musim2 raya ni mmg byk lah jemputan open house dgn org kawin kan, tapi bestnya dpt goodie bag isi apam polkadot, jarang org buat tu

Liza Razak said...

apam polka dot tu cute sgt & lauk kenduri pun nampak sgt menyelerakan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...