Wednesday, October 10, 2012

eat out


kesian blog saya, makin lama makin terabai. tq korang yg masih sudi jengah. so, harini i update kisah makan-makan pulak eh. uols kan suke je kalau i update pasal makan. hehe.

 last few weeks hubs ajak pergi taman warisan, nak makan mi sup katanya. i pun ok jela, boleh makan roti john yg sedap itu...

 yummeh! now dah ada tag jalan-jalan cari makan kat booth roti john ni, dulu kat taman warisan maria tunku sabri pernah pergi, but yg khas utk gerai roti john ni, si iqram dinzly yg pergi. eh, perlu ke cerita semua ni?

 nasi goreng ikan masin, masa ni lapar gile katanya, tu yg semua pun nak beli. haha.

 hubs enjoying his mee soup. i on the other hand, tak habis makan pun nasi goreng tu, and even the roti john pun we all tapau balik, sedap tapi kenyang sgt.

 ni pulak time kitorg lepak kat satu kedai makan kat area our neighbourhood ni. restoran sempurna.

 mi celup, kedai makanan kelantan sometimes adalah menu ni. mi celup ni asal kat kelantan, rasa less taste sikit dari mi sup, tp hubs suke la sgt, anak jati kelate katanya. 

 bihun goreng my fave. yummeh!

 gemoknye  -_____-

 pembaca setia blog saya, tak habis-habis suruh update. haha. 

ok, itu je for now, nanti i update lagi, bye!

4 comments:

cha said...

Nmpk sedap je roti john tu u nomnom. Kt tmpt i ada satu kedai thailand mee celup dia sedap

shahdiana said...

ala intan...manada gemok la...chubby sikit je...hahahha...loving kapel la korang....

Intan Norhaida said...

taman warisan kt putrajaya tu ke??? mmg sdp kan roti john tu..bile nk pg lg ni...

hainom OKje said...

Nampak sedap meehoon goreng ngan meehoon soup tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...