Thursday, October 11, 2012

highlight saya hari ini


tadi i ada rehearsal convo at upm, pergi sorang-sorang je kat dewan besar upm, sorang2 pun ok, i dah biasa T__T. konvo master katanya, time konvo bachelor dulu, mmg berduyun geng. hubs i ajak dia kata sibuk pulak this week dgn meeting and all, plus hubs dah amik cuti next monday nak temankan i konvo kan, so takpelah. once i masuk hall tu, dah quite penuh jugaklah, so i duduk sorang2 kiri kanan semua kosong. tetibe datang sorang mamat ni, duduk betul2 tepi i, confuse ni, byk gila  tempat kosong why kat sebelah i jugak hang duduk, in fact, seat sebelah dia pun kosong, i pun assume dia nak ngurat i lah tu. hahaha. ok, kidding je, mungkin muka i mcm kakak dia kot. -___-  tu yg dia tersilap.even weirder, sbb dia dtg dgn these 2 girls, pastu these two girls, duduk row depan, tp dia boleh duk sebelah i. pastu time nyanyi lagu upm, sikit punye kuat dia nyanyi, terkejut akak.

syahdunya time nyanyi lagu upm woi...rindu geng BSPT.

graduan tgh berlatih amik scroll, i buat-buat hebat jela nanti, tak kuasa pulak nak naik stage tadi.

cerita yg i nak cerita sebenarnya adalah after rehearsal tu habis, i pun verangan nak mkn burger samurai mcd. i tny hubs, is it ok i makan dulu, without makan ngan dia, so hubs kata go ahead jela, dia ok. so i shoot to mcd serdang, tapi dia ckp kene tuggu 15 mins baru burger samurai tu ready, so i ckp... ala, so other burgers pun lambat ke? dia ckp, tak, hanya daging yg takes time. oklah, i nak mchicken la camtu. 

aku, dia dan mcChicken.

yg buat i bengang, counter sebelah ok je pulak bila semua org order samurai burger tu. pastu mcchicken i pun dpt lambat ok, angin betul. ingat tak kene tunggu. dahlah sundae cup takde lagi. at least say sorry la kan. very tak bagus worker tu. ish ish. dan yg menambah meluat, si cashier sebelah i tu, boleh pulak bertekak dgn tukang masak. kejap bangang, bangang, terpekik terlolong dia marah tukang masak tu lambat. kejap lagi tukang msak tu pulak sound dia, dah macam pasar ke apa ntah. apa takde manager/supervisor ke kat situ? rude sungguh worker mcd serdang ni ye....


ok, bye! :)

3 comments:

@}--niEra-- said...

Tahniah !~!~

cha said...

Congrats konvo. Baru nk tnya u sedap ke tak samurai burger tu huhu

Intan Norhaida said...

angah...selamat berkonvo arini..... bestnye dah ade master...bile agaknye ayong nk mengejar ni??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...