Tuesday, October 30, 2012

konvo master saya


lambat nya nak update pasal cerita konvo ni, memanjang bertangguh. bila dah ada masa, mula lah malas, bila nak update, mulalah sibuk. eh.

secara ringkasnya, ini gambar-gambar kenangan peribadi sepanjang sy konvo master 15/10 yg lalu. alhamdulillah, penat jerih lelah berbaloi. hanya tuhan saja yg tahu ranjau dan onak yg sy lalui. cewah. biarlah segala jalan selepas ni, lebih mudah buat saya.

masa ni nak amik family potrait dlm studio. tp gambar potrait sy belum amik lagi, dah siap frame tp tak sempat lagi nak ke serdang nun.


with dear parents yg sedondon. hehe. terima kasih utk pengorbanan selama ini membesar dan mendidik sy.

 dah siap berjubah nak tunggu masuk dewan. sy kene sesi petang uols, pukul 1.45 majlis start.

graduan-graduan master sains.

 ketika graduan naik stage. nervous uols.

 alhamdulillah.

 kesayangan sy yg tak jemu bg nasihat dan teman sy kemana-mana. i love u so much hubby!



 tak sangka mcm tu muka sy atas stage. *tetiba* gambar dari photog upm, sbb tu lawa, terang dan jelas je.

hadiah dari students, 6 girls dari my class. sayang semua!

flowers dari 3 boys. thank u. student sy semua sweet-sweet :)

so, what's next? sy tak tahu kat mana kaki dan rezeki sy. for now, sy still mengajar temporarily kat kolej mara. doakanlah sy dpt kerja yg dpt bahagiakan sy. Amin. 

4 comments:

shahdiana said...

Insyaallah boleh dapat keje yang sangat berbaloi dengan pengorbanan intan tu...tahniah...

Bb Hussain said...

Tahniah :)

Intan Norhaida said...

thniah angah....moga dpt keje tetap tg baik dnn dimurahkan rezeki...

I LoVe Mary Kay said...

tahniah dear.....xperasan lah tarikh..huhuhu....tapi asal kmas tgk makin tembam nih..hehheee...so what is ur next step?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...