Saturday, October 20, 2012

masak masak


jarang-jarang masak lately. so kalau dpt peluang masak time tak penat, mmg lah syok.  so ini among foods yg sempat i masak lately and sempat snap, ada few yg i malas nak snap since camera takde near i kan. hehe. lama dah kot tak share foods yg i masak. kdg2 rindu air tgn sendiri wpun masak ntahapapa je pun.






tempted nak makan tak? :))

by the way, lower eyelid mata kiri i bengkak la, so tak selesa. saje je nak mengadu kat blog, hopefully by monday dah okay. doctor said nothing serious it just normal infection, everytime amik wuduk basuh your eyes thoroughly he said, ok doc!

bye.

4 comments:

Intan Norhaida said...

nmpak sedap..tu sbbnye student ko suh bukak kelas memasak..heheh...
make sure masak sedap2 when we come this tues ok....

intan izani said...

ayong,
masak dgn ikhlas mmg lah sedap. haha.tuesday ni tak sure la, sbb sy keje. tgk cmne, kot maro leh masak. hehe.

hainom OKje said...

dr perbualan kt atas tu mmg confirm adik beradik...he...he...

Masak sendiri kdg tu walaupun simple tp seleranya ttp bestkan!!! cuma jarang tgk kacang peas masak cam tu... mesti lebih masak merah kan....he..he...

cha said...

ayam masak merah ada kacang peas tu nampak sedappppp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...