Friday, October 19, 2012

@ nasi ayam traffic light, again.


short update. gambar lunch last few weeks. lama dah pun. tapi tak sempat nak update. share gambar jela k. 

 cucur udang paling sedap dlm dunia, seriously. mmg sedap gila la bg i. hehe.

 hubs as always nasi goreng ayam, every time kami pergi, rasa nasi goreng dia tak pernah berubah,  sentiasa sedap. which is good la kan.


sy suke sgt teh ais, kalau g mana-mana order teh ais. kat kafe kat tmpat sy keje, sy baru je dtg, brother tu ckp, teh ais eh? sambil menyeringai. tp takdelah selalu sgt beli situ, pelik jugak bro tu boleh ingat. malu akak tau. haha.

bye!

4 comments:

cha said...

I pulak suka nescafe ais. Ehe sama dgn husband i suka nescafe ais gak

Intan Norhaida said...

bile nk blanje kami kt sana??slalu dgr pasal gerai ni....:)

intan izani said...

cha,
tulah, i dari kecik suke teh tarik but now dah besar jadi teh ais pulak. hehe.

intan izani said...

ayong,
i think considering you kaya now, apa kata ko belanja kami, atau suh ami belanja kitorang.hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...