Sunday, October 7, 2012

pre convocation


bkan pre wedding je ada ok, pre convocation pun ada uols. lol. takdelah, saje je, kebetulan ambil jubah time weekend dgn hubs, otw nak ke fakulti tu, bersepah org amik gambar dgn jubah kat sekitar upm. so, i pun rasa why not, mungkin ini last time study sini kan.

 sekejap sgt urusan ambil jubah ni, mcm rasa, eh biar betul, kejap dan simple macam ni je ke prosedurnya. masa i degree dulu, kemain lama lagi prosedur, siap kene bayar rm5 utk beg and all. yg ni tetibe je pergi 3 kaunter tanpa perlu line up and all terus dpt semua items.. total semua rm200 utk konvo ni, dahsyat. tapi i dah berkurun la bayar, since februari lagi. nak transkrip awal katanya.




  ini jubah master sains saya. alhamdulillah. apa yg bezakan tahap degree adalah line di lengan jubah tu, bachelor one line, master two lines, phd 3 lines, diploma no line. time bergambar ni, ada sorang uncle dgn family dia pun bergambar, jubah PhD uols... bestnye ada phd! :)

nak jugak pakai jubah i. hubs mengimbau kenangan dia konvo di utm 4 tahun lepas. hehe.

kebetulan cousin i dtg petang tu, sempat dia posing ngan jubah i, katanya nak amik feel sbb tak lama after tu dia pulak nak konvo utk form 5, habis sekolah. habis sekolah pun nak konvo bebudak zaman skrg ni. dahsyat.

tempat jatuh lagikan dikenang, inikan pulak tempat bercinta belajar. UPM kesayanganku! terlalu banyak yg kupelajari sepanjang aku disini. 

i love u, upm....... :)

3 comments:

Intan Norhaida said...

CONGRATS ON UR CONVOCATION.... SORRY CANNOT ATTEND.... ari keje la plak.....

Aku Bapak said...

tahniah!

shahdiana said...

sama la...akak pun konvo kat situ jugak...tapi dip je...intan sampai master...tahniah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...