Thursday, November 1, 2012

aidiladha 2012


byk sgt cerita tak sempat nak cerita kat blog, memanjang bertangguh. tapi takpe, skip cerita lain, i nak update pasal raya haji dulu. kang kalau lambat citer, basi sgt pulak kan. 

 menu tak pernah berubah setiap tahun. mungkin dlm malaysia ni MIL sorang yg masih mengamalkan teknik buat nasi himpit secara tradisional iaitu menghimpit. sedap tau, i loike. and kuah kacang MIL is the best in the world uols...


 abg yg masih bujang dan adik yg comel. eh.

 walaupun raya haji ni kami pakai tak berapa nak sedondon tp hati tetap sedondon. gitu.


 on the way balik ke rawang lalu cameron, utk avoid jam kat gua musang, so singgah jap hirup udara sejuk... 

 comelnye suami siapa ni?

jagung mutiara. 

rm3.50. yummy.

nanti sy rajin su update lagi. bye for now.

4 comments:

cha said...

ah bestnya nasi impit kuah kacang fav i hehe.

rindu cameron. padahal baru je pegi hari tu hihi

Intan Norhaida said...

la sempat lg ko g cameron.....x tunjuk in blog ke ur MIL nye new house???

intan izani said...

cha,
mil i mmg every raya masak ni makan dgn sambal ikan ala2 serunding tu. yummy.

intan izani said...

ayong,
tu raya kat rumah baru lah tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...