Wednesday, November 28, 2012

amboi amboi amboi


hubs ada dinner last 2 days, keluar-keluar kete je, terus tunjuk ni kat hp dia;


 sazzy was the emcee for the event. comel kan dia even dah in her 30's.

biasalah kitorg jumpe artis selalu gak, tp nak amik gambar mmg tak lah kan. kuasa pulak kan. takpe hubs, tggu i amik gambar dgn aaron aziz pulak. eh.


8 comments:

cha said...

haha jeles ke :p

i pun segan kalau jumpa artis nk tgkp gmbr tp klau i btul2 minat i mintak husband i ckpkan mcm Yuna hr tu muahaha

black_mel said...

pewittt...secocok...hehe...gurau2...comel sazzy tu..

D Yatie said...

hahahahaha. saya jugak sangat segan nak bergambar dengan artis. hihihihi.

Intan Norhaida said...

awat x join dinner tu????
kecikje orgnye sazzy ni kan???

intan izani said...

cha,
tak jeles la, hubby i ni suke paksa i jeles. hehe. nak sgt tgk i jeles, ntah apa apa. hehehe.

intan izani said...

black mel,
haah comel dan petite je orgnye.

intan izani said...

d yatie,
kan, sy pun segan unless ada org dah tgkap ngan dia masa sy dtg, ok la selamba badak gak.

intan izani said...

ayong,
maro pun kene invite, ramai kawan maro tak kene invite, takkan tetibe agh nak ikut, ni vendor punye dinner, bukan staff perodua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...