Saturday, November 10, 2012

makan-makan with parents


cerita lama, gambar lama, this was masa i nak konvo haritu, sori cerita dah basi, byk sgt cerita lain yg i rasa lagi penting gitu. tp since gambar ada, baik i update je terus kan.

 hubs belanja makan kat restoran anje, bangi. our favorite nasi beriani eatery. dan kali pertama jugak, line sampai keluar macam ni, gila dahsyat, mungkin penangan dah keluar jjcm ke apa ntah.


 soto ni adalah murah and sedap, i loike!

 my dear parents.


 ini di beranang, area kolej i ajar haritu. singgah makan cendol santan sawit, first time we heard such thing, santan sawit, like for real? sawit ada santan ke? nak tanya owner tu, but then, malas pulak, so ended up full with curiosity. hehe. one of the lecturer tempat i ajar haritu ckp, santan sawit bagus sbb takde kolesterol mcm santan kelapa. errr, not sure either it was true or not.
 
 nevertheless, it was super delicious i tell u.

then, malam tu hubs belanja simple dinner at one thai food eatery nearby.


ok, itu aje. berupdate jugak blog i ni. nanti i update lagi eh. by the way, beautiful date today, 10.11.12, go celebrate something! :)

3 comments:

Intan Norhaida said...

byk kenduri kawen 10.11.12.....
ibu ade gak cite pasal jjcm korang kat atas ni:)

cha said...

Wah mcm nk kene pg je nasi beriani tu. soto tu temptingnyaa

First time dgr santan kelapa sawit. For real???

intan izani said...

cha,
for real, i pun rasa pelik, sawit mana ada santan kan? curious betullah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...