Friday, November 16, 2012

@ oldtown white coffee, aeon rawang.


kat rawang ni bukan byk pun tempat best nak tuju, balik-balik jusco jela, takpun tesco. sedih tapi benar. tp kelebihannya nak parking, nak tgk wayang lapang jela, tak payah nak stress-stress cari parking mcm kat midv gitu. orang tak berapa ramai. tp takde la pun selalu ke situ je, selalu i dgn hubs lajak jugak ke the mines dgn alamanda ataupun sogo. tempat jatuh lagikan dikenang katanya. eh.

so masa cuti deepavali selasa aritu adik ipar i dtg sini tp dia attend wedding kawan dia, nikah muda. taklah muda sgt, 22 tahun, tgh belajar lagi, tp bagus lah kan. i tak pergi pun, sbb dia buat majlis nikah je, tp quite huge jugak actually, tak pergi sbb kami bukan kenal pun family dia, kenal gegitu je. so after hantar adik ipar i, kitorang pun jalan la apa lagi. pjg sgt intro ni tak larat dah den menaip. ok, tgk jela gambar.




chicken platter.


metabolism tolong naik tinggi mcm dulu, senang sikit hati nak makan. lol.

sy baru discover kedai ni tau. kedai produk japan yg harganya semua rm5. suke gila kot masuk sampai rasa taknak keluar. tengok-tengok setiap barang dah suka, tak beli pun takpe lah, sbb enjoy window shopping, tp at least i ada beli dua brg, so rm10 je pun. i beli pan comel dgn apron comel. semua pun comel, mcm kalau duk dlm ikea rasa nak beli semua kan, mcm tulah masuk kedai ni. in fact, sini lagi best, sbb kalau nak capai je pun. murah kot. hehe. next time dtg aeon rawang, i surely akan stop by sini. hehe.

ok bye!

3 comments:

cha said...

aiskrim tu nampak sedap nyumnyum

btw i dgn husband mmg suka masuk daiso brg comel comel and murah haha

hainom OKje said...

Ice cream tu macam menarik je Intan he...he...

Okje pernah sekali gi sini... Best jugaklah... suka jugak masuk Daiso tu... macam-macam adakan!!

Intan Norhaida said...

fattening food tu!!!!! heheheh...xpela kan yg penting gembira..hahha....
kt mana daiso tu??? mkn tu kt ne???x bgtau pun.....ayong of course xpenah pg...mna ade tmpt camtu kt cni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...