Tuesday, December 18, 2012

big bad wolf dan jumpa radhu


last two weeks. malas nak edit gambar, tu yg lambat nak update. pergi the mines, BBW book sale and meeting dear bff, radhu and mirul.

sy tgh makan roti time ni, tu yg nmpk chubby sgt pipi tu. *coverline*

managed to buy 3 books here. super murah kot.

 Lamborghini. tak pernah pun teringin pakai kereta ni, sbb tahu tak mampu. setakat ni kalau angan-angan setakat audi, merc tu boleh lagi. hiks. ini owner bbw ni punye, sempat hubs berbual ngan chinese girl yg dok jaga kereta ni :)

 radhu, her kids and ila. ila ni adik radhu, student upm gak.

mirul. kawan sekampung dan seuni hubs. i think dah byk kali i cerita kat blog kot.

 makan kfc jela, senang kan. senang beli, cepat summore.

makan kfc tak habis sbb kenyang time tu, so sy bawak balik ayam tu and esoknya buat nasi goreng kfc for bfast. ricik-ricik ayam tu dan campak dalam nasi and then goreng. hehehe. yummy!

later peeps.

2 comments:

cha said...

Banyak tak shopping buku?

Intan Norhaida said...

dh pg bbw n mmg best!!!
terigin lak nk mkn kfc!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...