Monday, December 3, 2012

dating 1/12/12 : bowling and breaking dawn part 2.


spending time w hubs, pergi alamanda. sesekali lajak ke sana, sbb nak main bowling, kat rawang ni, takde mall yg ada bowling. tak tau bowling centre katne ntah. lol.

 intan kurus. intan kurus. (terima kasih doakan dalam hati).

 hubs hebat ok. memanjang strike tak pun spare. i je yg terkial2 siap masuk longkang sometimes. hehe.

 hubs siap tolong i dptkan spare sbb sian. actually i saje je, next time i lagi hebat dr abg tau.

 after main bowling, kami beli tiket movie twiligt, nasib baik ada utk pukul 12pm. sementara tggu movie start, lepak jap kat rotiboy.


 review on twilight breaking dawn part 2? tak payah review sgt, sbb mmg super AWESOME! ada few scene i menitis air mata sbb sedih dan emo sgt. the fight between cullen& wolves and volturi tu mmg epic. i tahu ramai haters yg dok kutuk filem ni, biaselah citer best mmg selalu kene kutuk. hehe. i nak tggu keluar bluray pulak ni, nak download. and ending twilight mmg beautiful, touching. very moving ok. sweet sampai i rasa my god, dah habis dah. *sobbing alone*

 habis movie, kami solat zohor dan makan kat taman warisan putrajaya. hubs' fave eatery. 

 ayam penyet-mine. 

mi+kue tiaw sup-hubs. 

itu aje, nanti i update lagi ok. bye for now. :)

3 comments:

cha said...

I tak pnh tgk cite ni u haha. Lgpn husband i tak suka cite2 camni haha

Wah jauhnya u dr rawang ke alamanda

Irtiyah said...

Salam

Dah lama tak main bowling.. bestnyeee

Intan Norhaida said...

dh dwnload, roger me k.....
dh kena badi bowling ngan ami la tu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...