Tuesday, December 11, 2012

dinner @ Cafe AMC


ni kopitiam yang quite baru jugak bukak area rumah i, same owner dgn poliklinik AMC. deco dah cukup nice, tp masa nak order, minta latte, cappucino etc semua tak boleh buat katanya. sbb tukang buat air takde. pffft!




 nasi goreng ayam was actually good. nasib baik. just too oily. kurangkan sikit minyak ye next time, aunty.

 mi goreng mamak yg tak macam mamak style pun. tapi ok lah. 

actually, hubs kenal owner dia, ex bos hubs. tgh-tgh makan haritu ada pulak owner tu lalu siap salam hubs. nasib baik dia tak tanya 'okay foods kat sini?' nak aje i jawab 'semua yg saya nak takde, peciter.' eh taklah, i behave sebenarnya kat luar. galak dalam blog je :P

bye.


2 comments:

Intan Norhaida said...

nmpak food dia not bad la......
area kt umah ko ek.....leh g len kali..maybe dpt lak rasa drinks yg len2 tu..huh

cha said...

nmpk mcm nice je decoration dia u. makanan okla eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...