Monday, December 31, 2012

sophie pure marine collagen (kolagen asli)


sekarang kan trend makan collagen. yesss, i pun terjebak. ceritanya macamana i terjebak tu, bila one of my fren kat fb selaku agent produk ni, selalu la post testimonial kawan-kawan and customer dia. setiap kali i baca mmg teruja kot. tp hold dulu sbb harga nya quite high kan. 

but then, after i minta izin hubs, dia pun allowed i beli, so i pun beli online dari kawan i ni. i mule2 tertarik dgn pmc ni bila sorang celebrity popular tu dok sibuk jual collagen dust kat blog dia. tapi masa tu i tak confident nak beli sbb tak silap mcm bukan local punye produk. lagipun i tak kenal org ni kan, lagipun kurang pendedahan tentang feedback customers lain.

but after i discover sophie pure marine collagen ni muslim punye, got halal cert from jakim summore, terus i berminat and beli tanpa was-was.


inilah produk dia, dalam bentuk serbuk mcm tu. i tahu sekarang lambakan pmc ni, ada yg jenis belum proses yg kene rebus dan minum airnya tu kan. but this one, mmg senang gila nak consume, every night sebelum tido i campur dua sudu teh dalam air pastu i letak sikit sunquick few drops then i minum. now i dah consume sebulan and seriously byk perubahan i rasa. i personally nampak result tu after 2 weeks guna, ada yg nampak just after few days guna.

first, i rasa dari segi rambut i yg makin lebat. 
second, kulit muka i jadi best. pores semua macam dah mengecil, paling ketara bila mekap walaupun dah lama, still mekap stays kat muka. seronok okay. tapi still kulit muka belum mencapai apa yg i nak.. i nak licin, putih gebussss. over. skrg ni pun still ada stubborn acne scar sikit2 kat muka i, hopefully tak lama lagi hilang dan licin kulit i. Amin. 

mak i bila tgk rambut i makin lebat bersinar glow gitu, terus beli 1, now kakak i pulak nak beli. i sebenarnya tujuan beli, nak bg kulit cantik, tapi perubahan rambut pulak yg obvious. alhamdulillah. 

antara testimoni customer lain:







korang nak cuba tak? lai lai lai.. korang boleh beli dari i... contact i 016-2553421 atau pm kat fb i http://www.facebook.com/intannorbaizurah since product ni effective sgt, i pun nak jual kat sape2 yg teringin nak kulit comel, kalau mak-mak korang ada masalah sakit lutut ke apa, leh cuba product ni okay. perempuan atau lelaki both boleh pakai okay. selain utk kulit dan rambut, collagen ni juga elok utk kuku dan tulang. sgt bagus demi kesihatan kita di masa tua.

RM250 utk satu bekas yg boleh tahan sampai 4 bulan. sgt jimat kan. free postage tau.

contact me: 016-2553421

nak tahu lebih lanjut atau sbrg pertanyaan boleh tanya dulu if u guys curious of anything k.



8 comments:

Intan Norhaida said...

will buy later...need to do some money sorting 1st..hehehe.....

cinonex coreyan said...

agak2 kalau den pakai muka buleh bertukar mcm muka tom cruise x??hehe..buleh tahan harga..org lelaki ramai ke pakai??

Anonymous said...

rasa die camna?

cha said...

aaa mahalnya huhu. i taknak putih i nak gemuk huhu

intan izani said...

ayong,
it's a must!!!

intan izani said...

cinonex coreyan,
ramai lelaki pakai, cinonex patut cuba tau..hehe.

intan izani said...

anon,
super plain... takde hal nak consume every nite punye. ;p

intan izani said...

cha,
u lah satu2nya manusia nak gemuk, confuse i..haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...